در بخش اول این مقاله به برسی فاکتور آپشن های برقراری ارتباط مدیا پلیر پرداختیم در ادامه 4 فاکتور دیگر را بررسی خواهیم کرد پس با ما همراه باشید.
2-بررسی امکان ارتقای مموری
نوع مموری و انعطاف پذیری آن هنگام خرید مدیا پلیرهای دیجیتال ساینیج یا تلویزیون تعاملی معمولا نادیده گرفته می شود. اما هیچ چیزی به اندازه عدم وجود حافظه کافی نمی تواند پلی لیست مدیای شما را نابود کند. مدیا پلیرهای مدرن تنها روی تجهیزاتی نصب می شوند که مموری آن امکان ارتقا داشته باشد که معمولا به علت حجم محتوای بسیار بالا روی RAM است. (4k را در نظر بگیرید.)
چون محتوا داخل خود مدیاپلیر دانلود و ذخیره می شود؛ معماری آن چند آپشن حافظه را پیشنهاد می دهد که به طور قابل توجهی قدرتمندتر از نمایشگرهای SOC است. در حقیقت حافظه آن طبق تغییر نیاز شما قابل ارتقا یافتن است.
در عوض از خرید مدیاپلیرهایی که دارای درایو هاردیسک استاندارد (HDD) هستند؛ خودداری کنید. ممکن است قیمت آنها کمتر باشد اما معمولا در محیط های ناهنجاری که مدیاپلیرهای تلویزیون تعاملی در آن استفاده می شوند به سرعت خراب می شوند. HDD معمولا اصلی ترین دلیل خرابی مدیاپلیرها در محیط مورد استفاده است. اما طراحی پلیرهای مدرنی که از درایو حالت جامد (SSD) یا فلش مموری استفاده می کنند بسیار معمول و متداول شده است.
3-بررسی نرم افزار و فرمت های قابل استفاده
به طور ایده آل، مدیا پلیر دیجیتال ساینیج ( تلویزیون تعاملی ) باید بتواند تمام ورژن های سیستم های عملیاتی معمول را پشتیبانی کند که عبارتند از:
- Windows 10 64bit
- Windows 8.1 64bit
- Windows 7 32bit / 64bit
- Ubuntu 15.10
- Ubuntu 16.04 LTS
- Android 5.1
- Linux
هرکدام از این پلت فورم ها از موتورهای مدیای شخص ثالث مشخصی پشتیبانی می کنند. اما بهتر است به دنبال پشتیبانی از HTML 5 یا SMIL باشید که پیشرفته ترین روش پلیرها برای نمایش منابع از سرورهای ابری است. روشهای دیگر مانند FTP نیز به خوبی کار می کنند اما این روش بسیار قدیمی است و آپشن های پلی لیست شما را به طور قابل توجهی محدود می کند. یک پلیرساینیج دیجیتال با CPU چند هسته ای می تواند از چند موتور پلی اوت مدیای شخص ثالث پشتیبانی کند که می تواند صرفا نرم افزاری یا شامل سخت افزار باشد. مطمئن ترین موتور مدیا که نیاز به کمترین قدرت CPU برای راه اندازی دارد از برنامه HTML 5 یا SMIL استفاده می کند.
این موضوع زمانی بسیار مهم است که از ویدئوهای با رزولوشن بالا استفاده می کنیم. چون پلی لیست های دیجیتال ساین ایج برای انطباق با نمایش تصاویر دارای رزولوشن طبیعی طراحی شده اند. بنابراین پشتیبانی از بالاترین رزولوشن ممکن برای جلوگیری از نمایش بدون وضوح تصویر با پیکسل های نامتناسب در اسکرین های بزرگ ضروری باشد.
بهترین پلیرهای از یک واحد پردازنده گرافیکی پیشرفته (GPU) بهره می برند که سخت افزار آن از کداک های MP4، H264 و H265 پشتیبانی می کند. با ذخیره بار بسیار زیاد روی CPU، GPU های پیشرفته توانسته اند پلی بک هایی با رزولوشن Ultra مطمئن و بی نقصی ارائه دهند. البته پشتیبانی از این سخت افزار اضافی، هزینه بیشتری به خریدار تحمیل می کند اما به طور قابل توجهی کیفیت پخش تصویر را افزایش می دهد. البته واضح است که در تکنولوژی دیجیتال ساینیج، داشتن این کیفیت تصویر بسیار مهمتر از صرف چند دلار ناقابل است. بهترین مدیا پلیرهای تلویزیون تعاملی آنهایی هستند که از سیستم Ultra high definition (UHD) در HDMI 2.0 پشتیبانی می کنند.
4-تعیین سیستم خنک کننده مورد نیاز
موضوع مهم دیگر، مکانی است که پلیر در آن نصب می شود. در حقیقت قرار دادن آن درست نزدیک به محل نمایش معمولا بهترین مسیر است اما هیچ پلیری نمی تواند در شرایط گرما و رطوبت بالا برای مدت طولانی دوام بیاورد. چون خراب شدن سیستم در محل مورد استفاده، بسیار هزینه بر است؛ ارزیابی محل نصب پیش از استفاده بسیار ضروری است.
البته بیشتر پلیرها دارای مشخصاتی در خصوص محدوده کارکرد دما و رطوبت در محل نصب هستند و بیشتر آنها در محدوده مشخص شده به خوبی کارمی کنند. بهترین راه برای استفاده صحیح از یک پلیر، بررسی تجهیزات و مشخصات طراحی است که موجب کاهش بار حرارتی وارد شده به پلیر می شوند:
– چیپ ست های متحرک
– دیسک حالت جامد (SSD) یا فلش مموری (نداشتن HHD)
– فین های فلزی خنک کننده تعبیه شده در داخل دستگاه (به جای فن)
– طراحی عدم نیاز به فن
– کمتر از 65 وات (در حالت عملیات)
5-سیستم دزدگیر
معمولا نیازی نیست که نگران دستکاری شدن تلویزیون تعاملی خود باشید چون پلیرها نزدیک یا روی نمایشگر نصب می شوند که از دسترس عموم خارج است. اما …
اما اگر پلیر شما در دسترس عموم قرار دارد و درنتیجه نیاز به امنیت بیشتری دارید، به دنبال مدیاپلیرهای جدید باشید که دارای اسلات امنیت Kensington هستند. با استفاده از این اسلات می توانید از سیستم قفل جهانی استفاده کنید که برای جلوگیری از دزدیده شدن آن به خوبی عمل می کند.
اما اگر می خواهید مدیا پلیر خودتان را قفل کنید، لاکرهای متعددی در بازار وجود دارد ( مثل Key-Rex) که از دزدیده شدن سیستم در محیط های بسیار مستعد نیز جلوگیری می کند.
این خصوصیات و فاکتورهای کلیدی، مواردی است که امروزه هنگام خرید بهترین مدیاپلیرهای دیجیتال ساینیج برای تجارت خود باید آنها را در نظر بگیرید. البته ممکن است موارد دیگری نیز مدنظر شما باشد.
حالا که اطلاعات شما در مورد تکنولوژیها و تجهیزات دیجیتال ساینیج به روز شد؛ می توانید با اعتماد به نفس بیشتری یکی از آنها را انتخاب کنید.
برای مطالعه بخش اول اینجا کلیک کنید.